Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ordförande avslutar året.

28 DEC 2020 16:17
  • Skapad: 28 DEC 2020 16:17

Detta konstiga år är snart slut, och vi är på väg mot ett nytt år. Min förhoppning är att vi kan kan börja på ett nytt kapitel nästa år, men som det ser ut nu så finns det ingen möjlighet att sia om när. Vi får hålla oss i bakvattnet ännu till en början, och hoppas försiktigt att vi kan kan komma igång mera med vår verksamhet.

Gällande varpa säsong så har det varit väldigt olikt andra säsonger. Många inställda tävlingar och lite annorlunda arrangemang utav de tävlingar som varit.  Vi i Mulde har beslutat att ställa in våra tävlingar pga av covid. Kändes inte rätt att ha i våra hjärtan att någon skulle bli smittad bara för att vi är arrangörer utav tävlingar. Man kan också säga att förnuftet segrade, även om dom små missade inkomsterna är dyrbara för oss. 

Det har faktiskt kastat varpa SM i år , våra ungdomar hade framgångar i år igen. Lucas Gustavsson i lag med David Kysinger vann brons i 2-manna. Inte nog med det så gick syskonen Lucas och Clara Gustavsson till final i par där de kom på andra plats. Ett stort Grattis till de båda, samt till David Kysinger med förstås.

Som vi alla nu vet så har det förstås varit ett litet ekonomiskt tapp för vår förening pga covid, men att vi ändå jobbar för att det ska bli bra hos oss. Vi hoppas nu att vi ska öka medlemsantalet med vår nya sektion med hundar. Efter som vi har tagit över driften med nya varpa planen i Rävhagen och med det så har vi ökat våra utgifter en del. Ett sätt är ju att få aktiviteter på varpa planen förutom varpan och på så vis få lite intäkter till oss genom att hyra planen och även stugan för möten och samlingar.Just nu är vi på gång med att fixa till utrymmen och att hundsäkra varpaplanen med ett stängsel. Så att vi kan välkomna alla hundägare till en trevlig plats att vara på, för sina härliga hundar för spring å lek.

Innan jag avslutar detta år så vill jag tacka Kenneth Handlarn för hjälpen med ungdomarna, och Janne *Mr Mulde* för att knyta samman alla trådarna i föreningen. Vi kommer att ha ett årsmöte snart, och det ser ut som om vi får ta det digitalt tyvärr, men det funger det med. 

Önskar eder alla ett Gott Nytt År. / Jan-Inge Ahlgren Ordf.

Skribent: Jan-inge Ahlgren
E-post: This is a mailto link

qr kod.png

blobid0.png

Vi samarbetar med RF SISU Gotland.pngzoomarket-logo-sidfot.png

 

 

Klockia.se.png

 

 

Tillsammans för fler i rörelse.pngPostadress:
Mulde Varpa Klubb - Varpa
Janne Larsson, Österbyväg 10
62141 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: centrumnolla@hotmail...

Se all info