Hoppa till sidans innehåll

Gotland Grand National

15 SEP 2021 11:12
  • Uppdaterad: 15 SEP 2021 11:12

Gotland Grand National är i nästa månad 28-31 oktober och där behöver vi hjälp med bevakning av Kryssningskajen.

Förarna ställer in sina bilar med släp eller andra fordon på parkeringen, vi har dygnet runt bevakning där från torsdag kl 12,00 till söndag kl 16,00.

Man står alltid vid grinden och tar betalt. All betalning sker via Swish och det du skall göra är att toucha deras telefon med ett ok, ( så man inte tror att det är en bild, på betalning från förra året)

Ni skriver ett kvitto,, ( regnummer, datum och kostnad) som då gästen får,, han måste visa upp den för att hämta ut sitt fordon.

Ni antecknar på ett sidoblad samma sak igen så vi i Mulde VK har koll på detta. Alla kostnader finns på två banderoller och alla GGN besökare har fått detta i sitt PM från GGN,, finns även på olika Facebook sidor.

Det ni skall göra är att alltid öppna grinden,, vara glad och trevlig, Vi står där dygnet runt i 74 timmar och alla pengar som kommer in går oavkortat till Mulde VK,, ingen får betalt för att stå där. i Förra året fick vi in 8000, året innan 25000, så i år hoppas vi på ett mellanting .

Nu vill vi att ni skickar ett mail till ordföranden om vilken tid ni kan stå där så pusslar Jan-Inge Ahlgren ihop ett bra schema.

Jan-Inge Ahlgren mail är This is a mailto link. Hoppas ni ställer upp för föreningen. Bifogar en fil med schema. /Mulde VK

Kryssningskajen 2021 Schema.docx

Skribent: Jan Larsson
E-post: Adressen Gömd

qr kod.png

blobid0.png

Vi samarbetar med RF SISU Gotland.pngzoomarket-logo-sidfot.png

 

 

blobid1.jpg

Klockia.se.png

 

 

 

 

Tillsammans för fler i rörelse.pngBildresultat för Gotland Grand National

Postadress:
Mulde Varpa Klubb - Varpa
Janne Larsson, Österbyväg 10
62141 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: centrumnolla@hotmail...

Se all info